Tack för oss, vi ses i skidspåren!

Postat

Som en del av SM-veckan i Norrköping 2016 arrangerade vi i Kimstad GoIF Rullskid-SM i masstart och parsprintstafett fre-lör 8-9 juli. Ett stort arrangemang för en tidigare liten skidsektion; men liten börjar bli stor och vi visade med detta arrangemang att vi inte tagit på oss för stora skor!

Funktionärer fredag

Med utmanande väder i fredagens masstartstävling, ”Sjöslaget i Norrköping” löd tidningsrubrikerna, och strålande sol och torra vägar längs Strömmen och Promenaden på lördagen kunde åkarna bjuda på både teknik och fart inför en stor Norrköpingspublik och inför direktsänd TV.

Norrköpings Tidningar, Magnus Andersson
Norrköpings Tidningar, Magnus Andersson

Vi i Kimstad GoIF tackar alla funktionärer som gjort ett storartat jobb med detta arrangemang, Upplev Norrköping och Johan Bergerfalk för den lokala spindeln i nätet, Svenska Skidförbundet och Ludvig Remb för allt stöd och för en strålande speakerinsats, de tekniska delegaterna Magnus Elmkvist och Annika Dahlman för ett bra samarbete, de tävlande för fantastiskt spännande tävlingar, ledare och publik som hejat och stöttat, media som gjort fina reportage och bilder inför och efter tävlingarna och sponsorerna som bidragit till prisbordet i den roliga öppna tävlingen Norrköping City SM Challenge!

Läs mer om tävlingarna och om oss i Kimstad GoIF:s Skid- och motionssektion under de olika rubrikerna och nyheterna på denna sida och på Facebook Rullskid-SM 2016 i Norrköping.

Tack för oss för denna gång!

Kimstad GoIF Skid- och Motionssektion