Anmälan Norrköping City SM Challenge

Anmälan görs via Skidförbundets tävlingssystem SSF TA, sista ordinarie anmälningsdag fredag 8 juli. Efteranmälan kan göras på tävlingsdagen vid startplatsen ända fram till kl 13.50 mot en 50 kr förhöjd avgift.

Anmälningsläget just nu

Observera att om du ej tillhör en klubb som är med i Skidförbundet så kan du anmäla dig som motionär via länken ovan (du behöver ej ange Vasa-ID i anmälan då detta ej är ett seedningslopp).

Om du är medlem i en klubb i Skidförbundet så kan du anmäla dig via din klubbs ingång till tävlingskalendern i IdrottOnline.

Anmälningsavgift 100 kr för ungdomar födda 1998 eller senare, 160 kr för övriga. Betalas in via Swish i samband med anmälan till 1234522033 Kimstad GoIF, ange namn och födelseår. Efteranmälan på tävlingsdagen med 50 kr förhöjd avgift betalas via Swish eller kontant på plats.

Huselius Skidsport erbjuder möjlighet att låna rullskidor/pjäxor och stavar under loppet. Är du intresserad av att låna, fyll i detta formulär med uppgifter om skostorlek och kroppslängd och önskemål om klassiska- eller fristilsrullskidor:

Intresseformulär för lån av utrustning

Behöver du hjälp med anmälan eller frågor om betalningen, kontakta Laila Braam på braam@telia.com eller ring 0705-273236.

För tävlingsfrågor, kontakta tävlingsledare Jonas Braam, se kontaktuppgifter i sidfot.